Community Land Trust Bruxelles – Brussel

La ville de demain sur un terrain commun – De stad van morgen op gemeenschapsgrond

Word ambassadeur voor een avond door

De Community Land Trust Brussel is op zoek naar uw steun om zijn emanciperend, sociaal en participatief project te versterken. Ons model steunt op de kracht van de gemeenschap, en dus ook op uw kracht!

Stelt de CLTB jullie een originele formule voor om te helpen zijn uitdagingen van aan te gaan :

« Word ambassadeur van de Community Land Trust voor een avond door een vriend of familielid bij u uit te nodigen om de CLTB te ontdekken ».

U engageert zich om minstens 8 personen bijeen te brengen voor een voorstellingsavond van de CLTB en dit op een datum die samen met ons wordt vastgelegd. Een lid van CLTB-team komt dan bij u om deze avond te animeren. We brengen al het presentatiemateriaal mee en ook een drankje om er een gezellige avond van te maken (sap, bier of wijn).

Vindt u dit een leuk idee en wenst u zo’n avond te organiseren? Dit is wat u moet doen:

Ik vul het onlineformulier in om me in te schrijven, de drank te kiezen, de uitnodigingen te ontvangen en mijn formule te bepalen (gezellige avond, brunch,…), een animator te kiezen (dit alles binnen de beschikbare stock)

uitnodigingsbon

thomas.dawance@cltb.be, het CLTB-team neemt contact met me op om de organisatie van mijn avond op maat verder af te werken. Er zal dan samen een datum en uur voor de presentatie (van ongeveer 2u) afgesproken worden, alsook een plaats.

Publicités

Agenda CLTB

Aucun événement planifié

Publicités

Avec le soutien de – Met steun van het

%d blogueurs aiment cette page :