Community Land Trust Bruxelles – Brussel

La ville de demain sur un terrain commun – De stad van morgen op gemeenschapsgrond

Onze leden in actie – uitnodiging

21192378_524393514559480_5452617755134267385_n

De VZW CLTB heeft zo’n vijfhonderd leden. Die leden vormen een enorm potentieel, en vanaf dit jaar willen we daar ook iets mee gaan doen. De afgelopen maanden zijn enkele gemotiveerde CLTB-leden samen met het team gestart met een project waarbij we op zoek gaan naar de wensen en competenties van onze leden. Misschien kreeg je een van hen al over de vloer. Van daaruit willen we samen projecten ontwikkelen die onze organisatie versterken, het leven van onze leden verbeteren, en de stad beter maken, op basis van onderlinge solidariteit. Uit die ontmoetingen zijn al een aantal mooie ideeën gegroeid. Sommigen willen een CLTB-kookploeg oprichten, anderen willen starten met een bezoekersgroep van senioren, en nog anderen willen goedkope fietsen ter beschikking stellen aan onze leden of een tentoonstelling opzetten over de verhalen achter de leden. Als je wil meewerken en mee nadenken om deze gemeenschapswerking van CLTB vorm te geven, dan ben je erg welkom op maandag 11 september op onze samenkomst in de Graystraat in Elsene. Een interessante locatie trouwens. Hier hopen we binnen een paar jaar CLT woningen te kunnen bouwen, en in afwachting zorgt de VZW Communa er voor dat de plek leeft, via tijdelijke bewoning en culturele en culinaire activiteiten.
Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben of nauw betrokken te zijn bij onze werking om maandag langs te komen. Als je zin hebt om samen met andere leden aan de slag te gaan, dan ben je welkom. Als je nog een extra motivatie zou nodig hebben: onze kookploeg zal voor alle deelnemers een heerlijke couscous klaarmaken.

Praktisch:

Datum: maandag 11 september vanaf 18u

Plaats: Graystraat 171-173 in Elsene

Menu: couscous (kip of vegetarisch), klaargemaakt door ons kookatelier

Als je graag meedoet met het kookatelier (vanaf 12u voor de boodschappen, vanaf 13u voor het koken) dan kan dat. Contacteer Anne-Laure (anne-laure.wibrin@cltb.be of 02/840 61 48).

Kan je ons voor 6 september laten weten of je er bij zal zijn (zodat de kookploeg zich behoorlijk kan organiseren) ? Je kinderen zijn ook welkom ! (laat ons weten met hoeveel jullie komen). Geef ons ook een seintje als je vegetarisch bent.

De maaltijd wordt je aangeboden door CLTB

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Information

Cette entrée a été publiée le 5 septembre 2017 par , et est taguée , , , , .

Agenda CLTB

Pas d'événements à venir

Publicités

Avec le soutien de – Met steun van het

%d blogueurs aiment cette page :